VeloMarket
Darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów i zarejestrowanych klientów
Taca Poliestrowa Antypoślizgowa 530X325Mm Gn 1/1 - Hendi 508626

Taca Poliestrowa Antypoślizgowa 530X325Mm Gn 1/1 - Hendi 508626

Profesjonalny Widelec Do Mięs Kuty Ze Stali Profi Line 150 Mm - Hendi 844229

Profesjonalny Widelec Do Mięs Kuty Ze Stali Profi Line 150 Mm - Hendi 844229

Urządzenie Kuchenka Do Gotowania W Niskich Temperaturach Sous Vide - Hendi 225448

Cena końcowa 2 038,24 zł
Regular Price 2 264,71 zł
Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt 1 977,09 zł
Cena końcowa 2 038,24 zł
Regular Price 2 264,71 zł
Final Price Velo User 1 977,09 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2038.24
Co to jest?
SKU
urzdzeniekuchenkadog0637
Numer producenta: HENDI 225448

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw.  Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia.  Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania - żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.

Cechy produktu:
- Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe - potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100 °C.
- Dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze, zachowuje witaminy, enzymy i naturalne soki.
- Naturalna struktura produktu nie jest uszkodzona podczas gotowania,
- Mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas tradycyjnego gotowania o ok. 20%.
- Przydatność do spożycia potraw jest dłuższa.
- Idealne do restauracji typu a la carte.
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu.
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw.
- Obudowa wykonana w całości ze stali chromowej.
- Pokrywa ze stali nierdzewnej z uszczelką silikonową.
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (35° - 90°C)
- W zestawie separator, 6 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej.

Parametry:
- długość w mm: 330
- szerokość w mm: 600
- wysokość w mm: 300
- pojemność (l): 20

W zestawie:
- urządzenie do gotowania potraw sous vide
- instrukcja PL

 

Urządzenie SOUS-VIDE
Więcej informacji
Waga10.000000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Urządzenie Kuchenka Do Gotowania W Niskich Temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Wysyłamy w 2 dni
Kredyt VeloFotka RRSO 0%
Zwrot do 14 dni
Kraj wysyłki
Polska
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00