Stałe zniżki dla klientów VeloBanku
Stałe zniżki dla klientów VeloBanku
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z Meksyku i cukru trzcinowego nierafinowanego. Konszowana min. 72 godzin.
Przez wieki w Mezoameryce kakao z tego regionu były przeznaczone wyłącznie dla władców i arystokracji. Tabliczka o średniej kwasowości, intensywnie owocowa.
Składniki: ziarno kakaowca 70%, cukier trzcinowy nierafinowany 30%
Rafinowana i konszowana min. 48 godzin
Waga: 70 g
Waga | 70 g |
---|---|
Wymiary | 1 × 8 × 15 cm |
Rodzaj czekolady | gorzka |
Składniki | ziarno kakaowca (Meksyk) min. 70%, cukier trzcinowy nierafinowany |
Pochodzenie ziarna | Meksyk |
Zawartość kakao | 70% |
Informacje dla alergików | może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i soi |
Długość konszowania | 72 h |
Waga | 0.070000 |
---|
Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii - od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00 . w godzinach .