Stałe zniżki dla klientów VeloBanku
Stałe zniżki dla klientów VeloBanku
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z Indonezji, cukru trzcinowego nierafinowanego z dodatkiem syropu klonowego, wanilii i kokosa. Konszowana min. 72 godzin.
Czekolada ciemna mleczna z dodatkiem wanilii, syropu klonowego i prażonego kokosa jest owocem współpracy z browarem Funky Fluid. Na ich trzecie urodziny przygotowaliśmy czekolady ze wspomnianymi dodatkami, które były dodane do piwa, tabliczka była urodzinowym dodatkiem.
Składniki: ziarno kakaowca 60%, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, cukier trzcinowy nierafinowany, kokos, syrop klonowy, wanilia
Rafinowana i konszowana min. 48 godzin
Waga: 70 g
Zawartość kakao: 60%
Pochodzenie ziarna: Indonezja
Składniki: ziarno kakaowca (Indonezja Sumba) min. 60%, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, cukier trzcinowy nierafinowany, kokos, syrop klonowy, wanilia
Informacje dla alergików: może zawierać śladowe ilości orzechów i soi
Waga | 0.070000 |
---|
Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii - od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00 . w godzinach .