Stałe zniżki dla klientów VeloBanku
Stałe zniżki dla klientów VeloBanku
Szef kuchni Michele Gilebbi, właściciel NANA Piccolo Bistrò w Senigallii stworzył włoskie czipsy patatas. Ziemniaki których używa uprawiane są w hiszpańskiej Andaluzji na obszarze Vega Granadina i nawadniane wodą z Rio Dúrcal pochodzącą z gór Sierra Nevada, co wpływa na ich niepowtarzalny smak. Produkcja czipsów jest całkowicie rzemieślnicza: ziemniaki są zbierane, myte, lekko obrane , w plasterkach smażone w temperaturze 155°C w czystym oleju słonecznikowym, wg. tradycyjnej włoskiej receptury. Wszystkie czipsy które znajdziecie na sklepowych półkach są aromatyzowane sztycznymi dodatkamiPATATAS NANA posypane są ręcznie tylko solą morską, delikatną nutą pieprzu i muśnięte sokiem z limonki. Czipsy zyskują popularność i zdobywają uznanie przez szefów kuchni na całym Świecie.
Składniki: Ziemniaki, olej słonecznikowy, sól morska, czarna trufla .
Wartości odżywcze na 100 g:
Waga | 0.400000 |
---|
Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii - od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00 . w godzinach .