Stałe zniżki dla klientów VeloBanku Ponad 400 tysięcy produktów Ponad 400 sprzedawców
Stałe zniżki dla klientów VeloBanku Ponad 400 tysięcy produktów Ponad 400 sprzedawców
❤️Inny
➡️ Supermarket/Produkty spożywcze/Ryby i owoce morza/Ryby
✔️ ABRAMCZYK Panga Sum Filety Bez Skóry 20% 800/1000G OCEAN
Branża: 44
EAN: 5907555231154
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
Półka: 53
Regał: 198
Parametry produktu: :
Składniki: Panga sum filet bez skóry 62%, woda, stabilizator: e 450, e 451, reg-ator kwasowości: e 330, e 331, sól.
Gatunek ryby: Panga
Sposób obróbki: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Mrożone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Wietnam
Zawartość netto: 1000 g
Frakcja materiałowa: Plastik
Kraj pochodzenia głównego składnika: Wietnam
Temperatura przechowywania min - max: poniżej -18 °C
Glazura: 20 %
Metoda produkcji: Złowione w hodowli
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Filet, porcja fileta
Część ryby: Cały filet, porcje fileta (część brzuszna, część środkowa, część ogonowa)
Nazwa systematyczna w języku łacińskim: Pangasianodon hypophthalmus
Typ: Paczkowany
Waga jednostkowa brutto: 1,02 kg
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby: Nie
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: -: abramczyk sp. z o.o. -ica i numer: inflancka 7 kod -owy -: 85-776 bydgoszcz -
Masa netto (bez glazury): 800 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 48 op. zb. (DU)
Produkt medyczny / Produkt akcyzowy: Nie dotyczy
Alergeny: :
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Przechowywanie: :
Inne uwagi dotyczące przechowywania: Przechowywać w temperaturze poniżej -18ºc - do daty minimalnej trwałości.
Pakowany/e w atmosferze ochronnej: Nie
Sposób przechowywania: produkt głęboko mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Stosowanie - propozycje podania: Do spożycia po obróbce cie-nej
Instrukcje dotyczące przygotowania: Po opłukaniu pod bieżącą wodą produkt gotowy do obróbki cie-nej: (duże ryby) smażyć około 10-12 minut, (małe ryby) smażyć około 5 minut
Wartość odżywcza: :
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 8,5 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 1,2 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 41 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 41 kcal
Wartość energetyczna kJ: 174 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 174 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 8,5 g
Zawartość soli: 1,2 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,4 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0,8 g
Cukry: 0 g
Zawartość węglowodanów: 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia): 2 %RWS
Zawartość białek (ogólnie): 17 %RWS
Zawartość soli (ogólnie): 20 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 2 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry): 0 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 0 %RWS
Inne informacje o zawartości: :
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: Nie
Zawiera fosforany: Tak
Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli,: Nie
Dodatkowe informacje na temat produktu: Produkt może zawierać ości przygotować bezposrednio po otwarciu opakowania
Dodatkowe informacje: :
Czy jednostka handlowa jest opakowaniem konsumenckim?: Tak
https://upload.cdn.baselinker.com/products/1006350/8dc537b03474292d7cbb1db173dca7c8.jpg
✔️
Waga | 1.020000 |
---|
Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii - od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00