VeloMarket
Rabaty do -30% i darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów
Bezglutenowy makaron spaghetti gryczany BIO 500g

Bezglutenowy makaron spaghetti gryczany BIO 500g

Makaron (z czarnej fasoli) spaghetti bezglutenowy BIO 200g

Makaron (z czarnej fasoli) spaghetti bezglutenowy BIO 200g

Bezglutenowy makaron Spaghetti 250g

Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt Final Price Default User 18,53 zł
Final Price Velo User 18,53 zł
SKU
A2-5L 8BF7-7638C

Produkt powstał z połączenia dwóch rodzajów mąk naturalnie bezglutenowych: mąki kukurydzianej i ryżowej. Makaron spaghetti to charakterystyczne, bardzo długie, dość grube nitki. Podaje się go z różnego rodzaju sosami: mięsnymi, warzywnymi, z owocami morza czy wykonanymi na bazie serów pleśniowych.

 

Składniki:

Mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

Sposób przygotowania:

Zagotuj wodę. Do wrzącej, osolonej wody wkładaj stopniowo makaron, w miarę wiotczenia zanurzonej części. Wymieszaj, aby makaron nie przywarł do dna i gotuj przez 8-10 minut, a następnie odcedź makaron i przepłucz zimną wodą.

Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna w 100g produktu: 357 kcal / 1 514 kJ
Tłuszcz, w tym: 1,5 g
- kwasy nasycone <0,1 g
Węglowodany, w tym: 78 g
- cukry <0,5 g
Błonnik 1,9 g
Białko 6,5 g
Sól 4,5 g

Kraj produkcji:

Polska

Więcej informacji
Waga0.280000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Bezglutenowy makaron Spaghetti 250g
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Wysyłamy w 1-3 dni
Zwrot do 14 dni
Kraj wysyłki
Polska
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00