VeloMarket
Darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów i zarejestrowanych klientów
CZEKOLADA BELGIJSKA deserowa 54,3% Sicao Callebaut 250g

CZEKOLADA BELGIJSKA deserowa 54,3% Sicao Callebaut 250g

CZEKOLADA BELGIJSKA deserowa 54,5% Callebaut 100g

CZEKOLADA BELGIJSKA deserowa 54,5% Callebaut 100g

CZEKOLADA BELGIJSKA deserowa 54,3% Sicao Callebaut 500g

Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt Final Price Default User 32,98 zł
Final Price Velo User 32,98 zł
SKU
CHD-Q11-500

CZEKOLADA BELGIJSKA SICAO

DESEROWA DO FONTANN 54,3 %

producent: Callebaut

waga 500g +/- 1g

Występuje w formie pastylek do rozpuszczenia o średnicy ok 1,5 cm.

Czy istnieje większa przyjemność niż maczać owoce, ciasta czy pianki w płynnej, pysznej czekoladzie?

Czekolada do Fontann świetnie nadaje się do tego, by rozpieścić Cię intensywnym, głębokim smakiem czekolady Callebaut.

Najwyższej jakości, ciemna, deserowa belgijska czekolada Callebaut® w pastylkach o zwiększonej płynności. Przeznaczona do fondue oraz czekoladowych fontann. Charakteryzuje się zrównoważonym, intensywnym czekoladowym smakiem dzięki dużej zawartości kakao 55%.

Swoją wysoką płynność czekolada Callebaut zawdzięcza zwiększonej zawartości masła kakaowego, co pozwala uzyskać płynną konsystencję, niezbędną przy obsłudze każdej profesjonalnej fontanny czekoladowej.

Czekolada deserowa do fontann charakteryzuje się połączeniem lekkiej słodkości z intensywnością klasycznej, belgijskiej ciemnej czekolady.

Idealny produkt również do domowego fondue. Czekoladę można w bardzo prosty sposób rozpuścić i cieszyć się smakiem owoców otoczonych najlepszą belgijską czekoladą. Fondue można przygotować rozpuszczając czekoladę za pomocą kąpieli wodnej lub w mikrofali.

Czekoladę można również stosować do przyrządzania gorącej czekolady, polew, nadzień oraz wszelkiego rodzaju deserów!

Zastosowanie mlecznej czekolady SICAO:

  • fondue oraz fontanny czekoladowe
  • drinki czekoladowe, czekoladziarki
  • torty, ciasta, desery
  • ganasze, polewy, nadzienia
  • trufle, praliny , tabliczki

skład: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Emulgator E476.

Może zawierać mleko.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA : na 100 g produktu

Wartość energetyczna: 2290kJ/547kcal

Tłuszcz ogółem: 36,2g

Węglowodany przyswajalne: 45,7g

Białko: 5,2g

Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu (12-20 st. C)

Wyprodukowano w Belgi

Czekolada pakowana w chroniący przed działaniem światła, tzw. doypack ze struną. (niewykorzystaną posypkę można zamknąć do ponownego użycia).

Opakowanie zawiera 500g czekolady konfekcjonowanej z oryginalnego 10kg opakowania.

Więcej informacji
Waga0.600000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:CZEKOLADA BELGIJSKA deserowa 54,3% Sicao Callebaut 500g
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Kredyt VeloFotka RRSO 0%
Zwrot do 14 dni
Kraj wysyłki
Polska
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00