VeloMarket
Darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów i zarejestrowanych klientów
CZEKOLADA BELGIJSKA Gorzka Sicao 72,5% Callebaut 250g

CZEKOLADA BELGIJSKA Gorzka Sicao 72,5% Callebaut 250g

CZEKOLADA BELGIJSKA Premium Deserowa 58% Veliche 250g

CZEKOLADA BELGIJSKA Premium Deserowa 58% Veliche 250g

CZEKOLADA BELGIJSKA Gorzka Sicao 72,5% Callebaut 100g

Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt Final Price Default User 9,69 zł
Final Price Velo User 9,69 zł
SKU
CHD-N97230-100

CZEKOLADA BELGIJSKA SICAO

GORZKA 72,5 %

producent: Callebaut

waga 100g +/- 1g

płynność: 3/5

Występuje w formie pastylek do rozpuszczenia o średnicy ok 1,5 cm.

Czy istnieje większa przyjemność niż maczać owoce, ciasta czy pianki w płynnej, pysznej czekoladzie?

Czekolada gorzka świetnie nadaje się do tego, by rozpieścić Cię intensywnym, głębokim smakiem czekolady Callebaut.

Najwyższej jakości, gorzka belgijska czekolada Callebaut® w pastylkach o zwiększonej płynności. Przeznaczona do fondue oraz czekoladowych fontann. Charakteryzuje się zrównoważonym, intensywnym czekoladowym smakiem dzięki dużej zawartości kakao 72,5%.

Doskonale komponuje się z różnymi nadzieniami i polewami, tworząc pyszne i eleganckie słodycze.

Swoją wysoką płynność czekolada Callebaut zawdzięcza zwiększonej zawartości masła kakaowego, co pozwala uzyskać płynną konsystencję, niezbędną przy obsłudze każdej profesjonalnej fontanny czekoladowej.

Idealny produkt również do domowego fondue. Czekoladę można w bardzo prosty sposób rozpuścić i cieszyć się smakiem owoców otoczonych najlepszą belgijską czekoladą. Fondue można przygotować rozpuszczając czekoladę za pomocą kąpieli wodnej lub w mikrofali.

Czekoladę można również stosować do przyrządzania gorącej czekolady, polew, nadzień oraz wszelkiego rodzaju deserów!

Zastosowanie gorzkiej czekolady SICAO:

  • fondue oraz fontanny czekoladowe
  • drinki czekoladowe, czekoladziarki
  • torty, ciasta, desery
  • ganasze, polewy, nadzienia
  • trufle, praliny , tabliczki

skład: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, emulgator E476. Może zawierać mleko.

Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu (12-20 st. C)

Wyprodukowano w Belgi

Czekolada pakowana w chroniący przed działaniem światła, tzw. doypack ze struną. (niewykorzystaną posypkę można zamknąć do ponownego użycia).

Opakowanie zawiera 100g czekolady konfekcjonowanej z oryginalnego 10kg opakowania.

Więcej informacji
Waga0.200000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:CZEKOLADA BELGIJSKA Gorzka Sicao 72,5% Callebaut 100g
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Kredyt VeloFotka RRSO 0%
Zwrot do 14 dni
Kraj wysyłki
Polska
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00