Stałe zniżki dla klientów VeloBanku Ponad 2 mln produktów Ponad 1000 sprzedawców
Stałe zniżki dla klientów VeloBanku Ponad 2 mln produktów Ponad 1000 sprzedawców
producent: Callebaut
Jeśli chcesz wzbogacić wypieki mniejszej i średniej wielkości, takie jak muffiny, małe ciasta czy brownie, o pyszny smak czekolady, możesz zdać się na średniej wielkości dropsy czekoladowe do zapiekania Callebaut®. Doskonale nadają się do wypieków wymagających od krótszego do średniego czasu pieczenia i nie topią się podczas wypiekania.
Jak smakują? Wybornie intensywną belgijską ciemną czekoladą. Natomiast dzięki specjalnej recepturze o mniejszej zawartości masła kakaowego są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają.
Zawsze zalecamy dodawanie dropsów pod koniec ugniatania ciasta oraz krótki czas łączenia ich z ciastem. Dzięki temu ciasto się nie zabarwi , a dropsy nie zaczną się roztapiać.
skład: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać śladowe ilości mleka.
czekolada ( masa kakaowa minimum 38,6%)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA : na 100 g produktu
Wartość energetyczna: 2104kJ/503kcal
Tłuszcz: 25,4g w tym kwasy nasycone: 12,2g
Węglowodany przyswajalne: 61,1g
Białko: 3,9g
Sól: 0,01g
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu (4-20 st. C)
Wyprodukowano w Belgi
Czekolada jest rozważana z dużego 10kg opakowania. Pakowana jest w chroniący przed działaniem światła, tzw. doypack ze struną. (niewykorzystaną posypkę można zamknąć do ponownego użycia).
Opakowanie zawiera 100g dropsów.
Waga | 0.200000 |
---|
Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii - od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00