VeloMarket
Rabaty do -30% i darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów
FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA 440 g - PRIMAVIKA

FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA 440 g - PRIMAVIKA

GOŁĄBKI Z RYŻEM I PIECZARKAMI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWE 480 g - PRIMAVIKA

GOŁĄBKI Z RYŻEM I PIECZARKAMI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWE 480 g - PRIMAVIKA

GOŁĄBKI Z KASZĄ JAGLANĄ I PIECZARKAMI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWE 480 g - PRIMAVIKA

Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt Final Price Default User 17,69 zł
Final Price Velo User 17,69 zł
SKU
gobkizkaszjaglanipie9387
SKŁADNIKI
woda, kapusta biała 43 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, kasza jaglana 5,5 % (kasza jaglana 5 %, mąka jaglana 0,5 %), teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], olej rzepakowy, sól morska, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przyprawy.

OPIS
Idealne danie obiadowe dla całej rodziny. Produkt pasteryzowany. Źródło białka.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię. Podgrzewać na małym ogniu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 197 kJ/47 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 6,8 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 2,7 g
Sól: 0,93 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Więcej informacji
Waga0.760000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:GOŁĄBKI Z KASZĄ JAGLANĄ I PIECZARKAMI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWE 480 g - PRIMAVIKA
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Wysyłamy w 1-2 dni
Zwrot do 14 dni
Kraj wysyłki
Polska
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00