VeloMarket
Rabaty do -30% i darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów
MIESZANKA NA RACUCHY OWSIANE BEZGLUTENOWA BIO 180 g - PIĘĆ PRZEMIAN

MIESZANKA NA RACUCHY OWSIANE BEZGLUTENOWA BIO 180 g - PIĘĆ PRZEMIAN

KURKUMA MIELONA BIO 300 g - BATOM

KURKUMA MIELONA BIO 300 g - BATOM

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KLASYCZNA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA BIO 420 g - PIĘĆ PRZEMIAN

Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt Final Price Default User 22,34 zł
Final Price Velo User 22,34 zł
SKU
mieszankadowypiekuch1823
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE* bezglutenowe, mąka OWSIANA* bezglutenowa, mąka z ryżu brązowego*, łuska babki jajowatej*, siemię lniane brązowe*, nasiona chia* - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzać piekarnik do 190 °C.
2. Brytfankę (małą keksówkę) posmarować olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami OWSIANYmi lub mielonym siemieniem lnianym.
3. Wsypać mieszankę do miski.
4. Dokładnie mieszając powoli dolewać 500 ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszać ciasto i przełożyć do brytfanki i wsadzić do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu chleb wyjąć z brytfanki i zawinąć w szmatkę. Odstawić do ostygnięcia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1369 kJ/327 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 18 g
Białko: 12 g
Sól: 2,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Więcej informacji
Waga0.430000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KLASYCZNA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA BIO 420 g - PIĘĆ PRZEMIAN
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Wysyłamy w 1-2 dni
Zwrot do 14 dni
Kraj wysyłki
Polska
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00