VeloMarket
Darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów i zarejestrowanych klientów
Szufelka do nakładania frytek - Hendi 642566

Szufelka do nakładania frytek - Hendi 642566

Dyspenser pojemnik do sosów zimnych 0,35l. czerwony - Hendi 557815

Dyspenser pojemnik do sosów zimnych 0,35l. czerwony - Hendi 557815

Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448

Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt Final Price Default User 2 116,48 zł
Final Price Velo User 2 116,48 zł
SKU
1000783
Numer producenta: HENDI 225448

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw.  Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia.  Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania – żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.

Cechy produktu:
– Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe – potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100 °C.
– Dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze, zachowuje witaminy, enzymy i naturalne soki.
– Naturalna struktura produktu nie jest uszkodzona podczas gotowania,
– Mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas tradycyjnego gotowania o ok. 20%.
– Przydatność do spożycia potraw jest dłuższa.
– Idealne do restauracji typu a la carte.
– Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu.
– Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw.
– Obudowa wykonana w całości ze stali chromowej.
– Pokrywa ze stali nierdzewnej z uszczelką silikonową.
– Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (35° – 90°C)
– W zestawie separator, 6 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej.

Parametry:
– długość w mm: 330
– szerokość w mm: 600
– wysokość w mm: 300
– pojemność (l): 20

W zestawie:
– urządzenie do gotowania potraw sous vide
– instrukcja PL

 

Urządzenie SOUS-VIDE
Więcej informacji
Waga10.000000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Wysyłamy w 4 dni
Kredyt VeloFotka RRSO 0%
Zwrot do 14 dni
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00