VeloMarket
Rabaty do -30% i darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów
Bezglutenowa mieszanka do pieczenia brownie BIO 400g

Bezglutenowa mieszanka do pieczenia brownie BIO 400g

Cukier waniliowy bezglutenowy BIO (4x8g) 32g

Cukier waniliowy bezglutenowy BIO (4x8g) 32g

Bezglutenowa mieszanka na pizzę BIO 350g

Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt Final Price Default User 16,49 zł
Final Price Velo User 16,49 zł
SKU
A2-1P 2E7W-7T2K

Składniki:

mąka ryżowa razowa*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winnian monosodowy, skrobia kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*,  zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Tabela wartości odżywczych:

Wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna: 1436 kJ / 339 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 75,6 g
w tym cukry: 2,2 g
Białko: 4,2 g
Sól: 2,1 g
Błonnik: 3,5 g  

Informacja alergenna:

Może zawierać soję, orzechy i nasiona sezamu. 

Sposób przygotowania:

Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oliwy aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta.


Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Położyć dodatki według własnego wyboru i piec przez około 15-20 minut.

Sposób przechowywania:

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Kraj producenta:

Niemcy

Więcej informacji
Waga0.380000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Bezglutenowa mieszanka na pizzę BIO 350g
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Wysyłamy w 1-3 dni
Zwrot do 14 dni
Kraj wysyłki
Polska
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00