VeloMarket
Darmowa dostawa do punktów Paczkomat® InPost dla wybranych produktów i zarejestrowanych klientów
Wałek Ślimakowy Do Wilka Kitchen Line 12 - Hendi 282304

Wałek Ślimakowy Do Wilka Kitchen Line 12 - Hendi 282304

Krajalnica Do Wędlin Idealna Do Carpaccio Hendi Profi Line 300 420W - Hendi 210017

Krajalnica Do Wędlin Idealna Do Carpaccio Hendi Profi Line 300 420W - Hendi 210017

Nóż Do Krojenia Mięsa 190 Mm Haccp Gastro - Hendi 840368

Cena końcowa 47,84 zł
Regular Price 53,16 zł
Zostań klientem VeloBanku i zapłać za ten produkt 46,40 zł
Cena końcowa 47,84 zł
Regular Price 53,16 zł
Final Price Velo User 46,40 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 47.84
Co to jest?
SKU
ndokrojeniamisa190mm3144
Kod producenta: 840368

Nóż do krojenia mięsa marki Pirge charakteryzuje się wysoką jakością wykonania oraz uniwersalnością. Sprawdzi się zarówno w profesjonalnym użytku w restauracjach, barach jak również w domowej kuchni. Ostrze wykonane zostało ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMoV15), o twardości od 54 do 56 stopni HRC. Uchwyt wykonano z wtryskiwanego polipropylenu, bez nitów. Dodatkowym autem są wymienne klipsy do znakowania rękojeści w 7-miu kolorach, zgodnie z normą HACCP.

Cechy produktu:
  • - Ostrze wykonane z wytrzymałej stali,
  • - Uchwyt z polipropylenu bez nitów,
  • - Wymienne końcówki w 7 kolorach, zgodnie z normą HACCP,
  • - Można myć w zmywarce.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 840368
  • - Seria - Gastro
  • - Stan - Nowy
  • - Materiał ostrza - Stal chromowo-molibdenowo-wanadowa (x50CrMoV15)
  • - Materiał rękojeści - Polipropylen
  • - Grubość - 3 mm
  • - Długość ostrza - 190 mm

W zestawie:
  • - Nóż do krojenia mięsa Gastro
Więcej informacji
Waga1.500000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Nóż Do Krojenia Mięsa 190 Mm Haccp Gastro - Hendi 840368
Twoja ocena
Sprzedawany przez
Zwrot do 14 dni
Kraj wysyłki
Polska
Sprzedawany przez
Kontakt

Zamów kontakt

Nasi doradcy skontaktują się z Tobą w najbliższym możliwym terminie, w godzinach pracy infolinii -  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w sobotę: w godzinach 9:00-17:00